Gaming

Sword Coast Legends este jucabil înainte de lansare

Nu trebuie să așteptați ziua lansării pentru a juca Sword Coast Legends, cel puțin dacă i-ați făcut precomandă. Digital Extremes și n-Space anunță că înainte ca jocul să fie în mod oficial disponibil, în ziua de 29 septembrie, va putea fi jucat de oricine a făcut precomandă în sesiuni speciale de testare.

Prima sesiune se va desfășura între 11 și 13 septembrie, la care vor avea acces cei care au cumpărat varianta în ediție limitată a lui Sword Coast Legends. Această fază a testării se va concentra pe modul Dungeon Master, însemnând că se pot realiza campanii și se poate participa la sesiuni create cu acele campanii. Povestea jocului va fi indisponibilă în cadrul testului.

Apoi, între 18 și 20 septembrie, testul se va repeta, dar de această dată vor avea acces la el toți cei care au făcut precomandă jocului. Aceștia au ocazia să participe la sesiuni de cotrobăit prin catacombe alături de creatorii lui Sword Coast Legends.

În cele din urmă, faza finală va începe în ziua de 24 septembrie și va continua până când jocul va fi lansat. De această dată povestea va fi disponibilă, dar numai pentru cei care au făcut precomandă ediției limitate. Restul vor avea tot modul Dugeon Master la dispoziție.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button