MORE

Sword Coast Legends este gratuit in week-end

Chiar daca a fost lansat cu nici macar doua luni in urma, Sword Coast Legends va putea fi jucat complet gratuit in acest week-end, pe Steam.

Incepand de joi seara si pana marti, veti putea descarca si juca, gratuit, Sword Coast Legends de pe Steam. O perioada destul de indelungata, care practic v-ar permite sa terminati campania jocului, care se intinde pe cam 40 de ore.

Si atunci, de ce ar face Digital Extremes jocul gratuit, daca poti termina campania? Deoarece mizeaza pe posibilitatea ca celelalte moduri te vor atrage suficient de mult cat sa il cumperi.

Sword Coast Legends are suport pentru realizarea de aventuri proprii, pe care le poti parcurge alaturi de prieteni si pe care chiar le poti manipula in timp real, aproape de parca ai fi intr-un RPG adevarat… unul foarte simplist, orientat doar pe lupte, cu roleplay limitat si in esenta teribil, dar tot un RPG. Mai sunt si vreo mie de module de aventuri, realizate de comunitate, de explorat.

Cu aceasta ocazie, veti gasi jocul si la pret redus, pentru numai 20 de euro. In cazul in care va intrebati, n-a avut o receptie prea buna.

Veti putea gasi Sword Coast Legends aici sau in biblioteca voastra de Steam, atunci cand incepe week-end-ul gratuit. Nu este inca gratuit, abia de maine seara va putea fi descarcat si jucat.

[Steam]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close