TECH

Switch 10, cel mai subțire notebook 2-în-1

Cu o grosime de doar 8,9 mm în modul tabletă și de 23,8 mm în modul notebook, Switch 10 este cel mai subțire notebook detașabil de pe piață.

Noul Switch 10 de la Acer cântărește doar 630 de grame, în timp ce ca notebook greutatea sa este de numai 1,28 kg.

Este disponibil în șase versiuni de culoare si este un dispozitiv 2-în-1, alcătuit dintr-o tabletă inspirată de designul notebook-ului Aspire S7, și o tastatură detașabilă.

Bateria de 22Wh asigură o redare continuă de filme de până la șapte ore. Aspire Switch 10 va fi disponibil în România la sfârsitul lunii iunie la preturi ce pornesc de 1699 lei.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button