Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

SwiftKey pentru iOS a primit un update substantial

/
/
/
/
image

Daca ai fost printre primii care au incercat SwiftKey pentru iOS, este foarte posibil sa te fi lovit de cateva probleme, pe ici si colo, aplicatia fiind „aproape functionala”.

Ei bine, daca experienta initiala te-a dezamagit, este foarte probabil sa vrei sa ii mai acorzi o sansa, noul update venind cu ceva imbunatatiri, bug fix-uri si mai ales functionalitate crescuta. Varianta pentru iOS a aplicației SwiftKey a primit asadar primul său update. Acesta este menit să rezolve câteva probleme care îngreunează sau împiedică funcționarea corecta, precum timpii de încărcare și erorile ce blochează de tot programul. Cu toate ca nu este o stire atat de importanta, cel putin pentru utilizatorii de Android, SwiftKey pe iOS, in actuala sa varianta, este un pas in directia buna pentru dezvoltatorii sai, oferind o experienta placuta in timpul tastarii, si mai ales mai rapida.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar