PC&Consoles

SWAT 4 ajunge pe GOG

O veste excelentă pentru fanii FPS-urilor care tind mai mult către simulator, decât către orice ar fi Counter-Strike GO. O legendă a genului revine, SWAT 4.

Jocul a fost relansat pe neașteptate prin GOG seara trecută, oferind unei noi generații ocazia de-a vedea cu ochii lor cât de bun poate fi un FPS tactic. Desigur, acum avem titluri ca Rainbow Six Siege, care se descurcă destul de bine la partea tactică, dar SWAT 4 merge cu câțiva pași mai departe.

Nu doar că are o campanie de singleplayer lungă și dificilă, alături de un mod cooperativ detaliat și unul de multiplayer excepțional, dar merge cu câțiva pași dincolo de banalele FPS-uri. SWAT 4 introduce abilitatea și chiar necesitatea de-a doborî inamicii prin metode non-letale.

Oricine vrea acum să încerce SWAT 4, cu tot cu expansion-ul său, poate acum să găsească ediția Gold a jocului pe GOG. Funcționalitatea de multiplayer este disponibilă doar prin conexiune directă, din moment ce serverul central de gestionare a modului a murit odată cu Gamespy.

[GOG]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close