GamingPC&Consoles

Surviving The Aftermath a fost lansat

La o săptămână după anunț

Zilele trecute a fost anunțată un soi de continuare pentru Surviving Mars, numită Surviving The Aftermath. Nu erau disponibile prea multe informații despre joc atunci, dar acum sunt, pentru că a fost lansat.

Surviving The Aftermath este acum disponibil, în Early Access, pe Epic Games Store la un preț suspicios de mic de 20 de euro. Și ce exact are diferit față de predecesorul său? Eh, în primul rând, nu este făcut de Haemimont, ci de un dezvoltator numit Iceflake Studios, iar producția sa a început înainte ca Surviving Mars să fi fost lansat.

În joc veți putea selecta propria voastră variantă a apocalipsei. Decizia este a voastră dacă vreți să încercați să reconstruiți societatea într-un mediu iradiat și pustiu, sau într-unul unde încă mai există ceva verdeață. După apocalipsa în sine, va trebui să vă confruntați cu diversele probleme asociate „lumii de apoi”. Resurse limitate, bandiți, foame, sete, meteoriți, furtuni, dezastre, și numeroase alte lucruri vor încerca să vă saboteze eforturile de a reclădi societatea.

Surviving The Aftermath nu are încă o dată de lansare efectivă a variantei complete, cea disponibilă în acest moment fiind destul de crudă, judecând după forumul celor de la Paradox.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button