TECHPC

Noctua vinde acum și șurubelnițe; ați ghicit, sunt tot maro.

Dacă vrei un ventilator pentru noul tău PC, alegerea cea mai bună este fără doar și poate un Noctua. Produsele companiei austriece și-au dovedit fiabilitatea de-a lungul anilor și calitatea superioară a construcției au făcut din acest brand un adevărat exemplu de urmat. Iar după ce-am văzut numai produse dedicate răcirii unui sistem, acum producătorul va comercializa și unelte; mai exact două șurubelnițe. Ca să nu existe dubii, acestea vor respecta tema faimoasă de culoare a companiei.

Prima șurubelniță a producătorului este Noctua NM-SD1 Torx T20 și este gândită pentru sistemele de răcire care folosesc sistemul de fixare SecuFirm2+. Chiar dacă aceasta se va potrivi doar în câteva scenarii din cauza capului nu prea comun, cea de-a doua șurubelniță intitulată NM-SD2 va fi un fel de „Jack of all Trades” cu cap Philips PH2.

Construcția nu pare deloc rea, iar lungimea de 15cm a tijei metalice te asigura că vei ajunge și la cele mai bine-ascunse șuruburi din sistemul tău. Capătul fiecărei șurubelnițe este magnetic și chiar dacă pentru unii dintre voi pare ceva normal, ați fi surprinși cât de mulți oameni nu înțeleg nevoia unui magnet în toată combinația asta. Șurubelnițele de la Noctua sunt deja disponibile pe Amazon la prețul de 10 dolari per bucată.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button