GamingMobileRSS PaginaDeMediaTelefoane

Surpriza! OnePlus 8T imbraca straiele Cyberpunk 2077 intr-o editie limitata

Daca cititi des articolele noastre, veti vedea ca OnePlus 8T a invadat piata la fel de mult pe cat o face si Cyberpunk 2077. Advertising-urile explodeaza, iar parteneriatele iau amploare. Asa ca un anunt-surpriza si-a facut loc in randul devoratorilor de smartphone si jocuri video. CD Projekt RED, faimoasa companie poloneza, care ne-a incantat cu seria Witcher si de la care asteptam cu nerabdare varianta pixelata a lui Keanu Reeves, a batut palma cu One Plus, astfel incat se va pune in vanzare o editie limitata a telefonului OnePlus 8T in estetica mult-doritului joc.Cyberpunk-2077

Aceasta varianta a lui OnePlus 8T a fost prezentata printr-un teaser foarte dragut, care imi reconfirma suprematia lui CD Projekt in ceea ce priveste advertising-ul, merchandising-ul si dezvoltarea de jocuri video exceptionale. Un simplu trailer care te duce cu gandul la efectul in-game footage ne aduce in fata ochilor modelul 8T, insa fara a-l prezenta din mai multe unghiuri pentru a putea examina culoarea si aspectul.

Totusi, este destul de posibil ca design-ul si culorile telefonului sa se asorteze foarte frumos cu stilul Cyberpunk 2077, acea nuanta „gritty”, eleganta, cu precadere galben si negru.

Trecand peste aspect, nu stim inca ce specificatii ne vor intampina, cu toate ca nu m-as mira ca acestea sa fie exact cele prezente pe modelul standard 8T, si ca editia aceasta sa fie orientata mai mult catre „straie de sarbatoare”.

Precomenzile pentru OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition vor incepe de pe 4 noiembrie. cu putin timp inainte de lansarea jocului, pe 19 noiembrie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button