MORE

Surface Phone ar putea avea 8GB de RAM

Telefoanele bazate pe Windows nu o duc bine pe piata, dar in ciuda previziunilor apocaliptice, Microsoft nu renunta la idee. Dimpotriva, pare sa pregateasca ceva nou. Adio Lumia si salut Surface Phone.

Conform informatiilor care circula acum pe internet, unele dintre ele gasite chiar intr-o listare a companiei Microsoft pentru cerinte de sistem, un Surface Phone este pe drum si are cateva caracteristici impresionante. Aici era specificat un procesor numit MSM8998, despre care se crede ca ar fi urmatorul chipset produs de Qualcomm, Snapdragon 830.

Telefonul ar urma sa aiba 8GB de memorie RAM. Numarul probabil vi se pare mare, dar are foarte mult sens. Nu doar pentru cei care vor dori sa foloseasca Chrome pe un telefon, dar si pentru ca Microsoft are acea initiativa de Continuum.

Mai precis, la fel ca la Ubuntu Convergence, Continuum permite conectarea telefonului la un display, tastatura si un mouse pentru a-l transforma intr-un PC. Iar in momentul actual, un PC care nu are macar 8GB de RAM incepe sa fie cam insuficient pana si pentru web browsing.

Compania n-a anuntat inca in mod oficial acest Surface Phone si nu o va face pentru cateva luni. Abia in octombrie va avea loc evenimentul la care Microsoft isi va dezvalui planurile. Anul trecut au anuntat Surface Pro 4.

[Pocket Lint]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button