MORE

Surface Hub – Un display de la Microsoft care costa de la 6.999 la 19.999 dolari!

Credem ca am putea face o lista destul de interesanta cu bunurile pe care le-ai putea cumpara cu banii pe care i-ai da… pe un Surface Hub. Dar, atunci cand faci aceasta lista nu iei in considerare ceea ce aduce acest nou produs de la Microsoft si faptul ca este teoretic pe aceasi treapta cu Holo Lens, doar ca in cazul lui Surface Hub acesta nu a beneficiat de atat de multa expunere, comparativ cu casca virtuala prezentata de Microsoft.

Surface Hub este un dispozitiv interesant, aducand aminte de orignalul Microsoft Surface 2.0, care venea sub forma unei mese. Practic este o tableta de dimensiuni mari, care vine cu un creion digital, permitand astfel companiilor sa introduca un asemenea dispozitiv intr-o sala de prezentare, de exemplu. In concluzie nu este ceva pentru end-user, dar, pentru cei interesati, este o optiune tentanta. 

Display-ul 4K de 84 de inch al lui Surface Hub este chiar impresionanat, daca este sa dam crezare rapoartelor aparute in presa internationala. Totusi versiunea de 84 de inch este cea mai scumpa, costand „doar” 19.999 dolari, in vreme ce versiunea de 55 de inch are un pret mai avantajos, adica 6.999 dolari. Din pacate versiunea de 55 de inch vine doar cu un display 1080p.

Pe de alta parte, in tech how-to-ul de saptamana viitoare ne propunem sa va aratam cum sa-ti faci un Surface acasa, fara sa investesti 7000 de dolari, bugetul gandit de noi fiind undeva la 3000 de lei.

Articole asemanatoare

Back to top button