TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Surface Duo 2 a fost dezvăluit, și ai spune că urmează să ții în mâini un Nintendo 3DS

Săptămâna aceasta a fost una productivă pentru Microsoft. Pe lângă noile produse din gama Surface, compania a dezvăluit și ce-a de-a doua generație a smartphone-ului pliabil Surface Duo. Este botezat foarte sugestiv – Surface Duo 2 – și vine cu îmbunătățiri substanțiale în ceea ce privește camerele foto, procesorul și funcțiile inteligente.

Dispozitivul este alcătuit din două display-uri OLED de 5.8 inci, fiecare la rezoluție 1344 x 1892.  Abordarea Microsoft vis-a-vis de ecranele foldable este nițel diferită. Spre deosebire de producători precum Samsung, care jonglează cu un singur ecran principal pliabil, Microsoft optează pentru două panouri atașate unui pivot. Design-ul îi permite lui Surface Duo 2 să fie deschis ca o carte sau să fie sprijinit în stil cort.

Deschise complet, cele două ecrane (fiecare la 90Hz) au o diagonală totală de 8.3 inci, fiind protejate și de sticlă pordusă de cei de la Corning. O adiție interesantă se leagă de o mică curbură a ecranelor, astfel încât utilizatorii pot vedea ora și notificările primite chiar și atunci când Surface Duo 2 este închis.

Surface Duo 2

Comparativ cu predecesorul său, Duo 2 are la bază procesorul Snapdragon 888 de la Qualcomm. În combinație cu design-ul slim, Microsoft menționează că ne oferă cel mai subțire terminal compatibil 5G de pe piață. Noua iterație are 8GB de RAM, cu stocare de la 128GB până la 512GB și funcție de NFC, de care primul Duo s-a lipsit.

Modulul de camere include trei obiective: un ultra-wide de 16MP, un wide de 12MP și un telephoto de 12MP, ultimele doua beneficiind de stabilizare optică (OIS).

Design-ul lui Surface Duo 2 te face să crezi că te joci pe un Nintendo 3DS

Sau pe vreun Pokedex ciudat. Fiind destinat mai degrabă multitasking-ului și lucrului eficient, Surface Duo 2 este compatibil cu noul Slim Pen 2, care se poate atașa magnetic, iar cele două ecrane pot fi personalizate pentru a-ți satisface nevoile.

Fie că îți organizezi ferestrele și documentele sau că îți setezi schema de control a unui joc pe ecranul de jos și afișând jocul pe cel de sus, se vede din avion că Surface Duo 2 este în esență doar o pereche de smartphone-uri legate unul de altul. Și nu neapărat în sensul rău. Unde mai pui că, atunci când te joci, arată exact ca un 3DS.

Vorbind de jocuri, Microsoft s-a folosit de această idee a împărțirii schemei de control petnru a oferi optimizări unei liste bogate de titluri. Cică la momentul actual, Surface Duo 2 poate rula eficient jocuri precum Asphalt Legends 9, Modern Combat 5, Dungeon Hunter 5 și alte 147.

Surface Duo 2

Microsoft a promis să consolideze stabilitatea și funcționalitatea software-ului pe noul telefon, învățând din greșelile anterioare. În ceea ce privește prețul, Duo 2 se învârte în jurul a 1500 de dolari, fiind disponibil din 21 octombrie. În plus, telefonul ar urma să vină direct cu Android 11.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button