MORE

Surface Book 2 ar putea sosi la vara

Anul trecut, Microsoft a dezvaluit Surface Book. Acest dispozitiv a fost destul de impresionant, combinand o tableta performanta cu o unitate de baza detasabila in care se afla o baterie mai mare si o placa video dedicata. Iar o varianta noua este pregatita pentru anul acesta.

Conform celor mai recente vesti care circula pe internet, Surface Book 2 va fi lansat in luna iunie, sau cel putin va fi anuntat atunci, poate cu prilejul evenimentului Computex.

Zvonurile indica posibilitatea ca ecranul de rezolutie mai nonconformista a lui Surface Book sa fi primit un upgrade pentru generatia urmatoare, ajungand la 4K. Pe langa asta, Surface Book 2 va avea integrat un port USB Type-C si se va folosi de un procesor din noua serie Kaby Lake de la Intel. Nu era pomenit nimic despre ce fel de placa video va avea integrata, dar din moment ce noile generatii de pa AMD si Nvidia bat la usa, pare probabil ca va avea la bord o solutie mult mai buna ca cea precedenta. Asta, desigur, daca nu cumva se va folosi de hardware din generatia trecuta. Caz in care se spera ca macar Microsoft sa fi lucrat la Windows si la modul in care o ia razna atunci cand se intampla lucruri neprevazute pe un conector PCI-Express.

In cazul in care informatiile se vor adeveri, iar acest nou „frigider-toaster” marca Microsoft va avea succes, cine stie, poate peste vreo doi ani pana si Apple va realiza astfel de PC-uri transformabile.

[GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button