MORE

Superman se intoarce… la televizor

Serialul Supergirl de la CW si-a gasit, în sfarsit, urmatorul Clark Kent/Superman, care va fi jucat de Tyler Hoechlin. Recent, a fost anuntat ca, odata ce Supergirl  va face trecerea de la CBS la reteaua CW, vor incepe cautarile pentru a distribui un actor in rolul celei mai recente incarnari ale lui Superman la TV.

Astfel, dupa un proces destul de istovitor, rolul va fi preluat de catre starul din Teen Wolf, de la MTV, Tyler Hoechlin. Pana în acest moment, Superman a avut aparitii numai sub forma de puncte neclare pe cer, sau o pelerina fluturand la marginea unui cadru. In ciuda faptului ca Kara este verisoara lui Superman, nu a existat niciodata nici o interactiune reala intre cei doi.

Acum ca „Supergirl” se afla la o noua retea, a fost luata decizia de a da, în cele din urma, telespectatorilor ceea ce au tot solicitat, si, astfel, au distribuit pe cineva in acest rol. Hoechlin va fi primul Superman care va aparea la TV, de cand Tom Welling si-a iesit din rol în 2011, odata cu sfarsitul Smallville.

Omul de otel este programat pentru a-si face prima aparitie in premiera noului sezon Supergirl, care va fi formata dintr-un episod in doua parti … si, posibil, in viitor, sa-si faca aparitia si in crossover-ul planificat de CW/DC, intre Supergirl, The Flash, Arrow, si Legends of Tomorrow.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button