MORE

SUPERHOT va primi suport pentru VR

Daca ati jucat SUPERHOT, probabil stiti ca este cel mai inovativ shooter pe care l-ati jucat in ultimii ani, iar in curand va primi suport pentru VR.

Echipa care lucreaza la joc anunta ca pe langa o varianta de Xbox One, lucreaza in acest moment in secret si la lucruri legate de VR. Ce exact vor face nu prea au spus, doar ca sunt planuri mari.

SUPERHOT ar fi genul de joc pentru care VR este o alegere foarte buna, deoarece este o experienta first person nimimalista, la care perceptia mediului inconjurator este importanta si… sa zicem ca povestea… eh, este de parca VR si SUPERHOT au fost facute unul pentru altul.

Jocul a fost lansat abia acum doua zile, dar deja este considerat o creatie foarte interesanta, la urma urmei, cate jocuri poti numi care exista acum pe piata care te lasa sa tai un glonte in doua cu o katana sau sa arunci un pistol pentru a bloca un glonte care vine inspre tine… bine, Counter-Strike Global Offensive permite exact asta, dar aici este o mecanica centrala, nu doar motiv sa te lauzi pe internet.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button