GamingPC&ConsolesTech&IT

Superhot primește un expansion numit Mind Control Delete

Superhot a fost una dintre cele mai creative apariții de anul trecut, un joc de acțiune la care timpul se mișcă atunci când te miști tu, ceea ce oferă oportunități nenumărate pentru distracție.

Iar acum, echipa din spatele jocului anunță Mind Control Delete. Un expansion de sine stătător al jocului, care va fi disponibil de astăzi în Early Access gratuit pentru toți cei care dețin deja Superhot. Varianta finală a jocului nu are încă o dată de lansare fixă sau un preț, dar va sta în Early Access cel puțin până în toamna anului viitor.

Și ce aduce Mind Control Delete? Transformă jocul dintr-o succesiune de nivele liniare, presărată cu provocări, în ceva mai apropiat de un rouge-like. Unul la care veți avea personaje multiple la dispoziție și pe parcursul căruia veți colecta o varietate de abilități noi care să vă facă aventura și mai distractivă.

Mind Control Delete este un expansion de sine stătător tocmai din cauza schimbării stilului, fiind în esență un joc diferit dar cu aceeași mecanică de bază.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button