PC&Consoles

Super ofertă la Civilization 6 pe Humble Store

Pachetul promoțional lunar Humble Bundle pentru luna februarie a fost dezvăluit. Acesta include Civilization VI și două pachete de DLC-uri – Australia Civilization and Scenario Pack și Viking Scenario Pack – pentru doar 12 dolari.

Fiecare Humble Monthly Bundle vă oferă un sortiment misterios de jocuri. Plata taxei de abonament de 12 $ acordă devreme accesul la Civ 6 imediat, cu alte șase jocuri urmând să apară pe 2 februarie. Civ 6 a fost lansat în 2016 și costă în mod normal 60 euro.

Prima expansiune pentru Civ 6, Rise and Fall, a fost anunțată în noiembrie. În plus față de noile civilizații și lideri, Rise and Fall adaugă caracteristici menite să echilibreze câmpul de joc în etapele finale ale jocului. La începutul acestei săptămâni, dezvoltatorul Firaxis a dezvăluit noua civilizație Cree și liderul său din această expansiune.

Pachetul promoțional din luna februarie coincide cu lansarea expansion-ului Rise and Fall de pe 8 februarie. Humble Bundle a anunțat de asemenea recent pe Twitter o promoție de pe urma căreia puteți obține un credit de 20 dolari în magazinul lor atunci când achiziționați pachetul promoțional lunar. Puteți afla mai multe detalii pe site-ul Humble Bundle din link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button