Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

„Super” o aplicatie noua de la co-fondatorul Twitter

/
/
/
/
image

Cu totii avem dreptul la o opinie, si este greu să nu să te gândesti la asta atunci când te uiti la Super, o nouă aplicație de „impartasire a opiniilor” lansata astazi pentru iPhone și Android.

Ca si Twitter, recompensează textele concise și jocurile de cuvinte inteligente. Dar si fotografiile sunt la fel de importante, dandu-i un aer de Instagram mai ales cu optiunea de „double-tap” pentru a da unui post ”like”.

Merita sa aruncati o privire peste „Super”, pentru că vine de la co-fondatorul Twitter, Biz Stone, care a ajutat la transformarea ideii simple de microblogging în ceva imens.

Chiar dacă ultima sa aplicatie a cam dat rateuri, Stone nu pare a fi stresat de lansarea acestei noi aplicatii: „Am decis să nu vin cu niște descrieri smechere de introducere pe piață pentru Super „, a scris el într-un post pe blog. Cu culorile sale strălucitoare și efectele sonore drăguțe, Super pare că încearcă sa ne bage ideea de „amuzant” pe gât. Oricum, bafta!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar