PC&Consoles

Super Meat Boy are parte de o continuare

Înainte ca Dark Sous să fie jocul dificil preferat al internetului, exista un platformer cu un nivel de dificultate de-a dreptul legendar. Acel joc era Super Meat Boy, iar anul viitor va avea parte de o continuare.

Această nouă versiune a jocului este dezvoltată tot de către Team Meat, și va fi disponibil anul viitor pentru Nintendo Switch, PS, PS4, Xbox One, iOS, Android, și în acest ritm probabil Atari ST și Commodore 64. Jocul vă pune din nou în rolul personajului titular, dar și în cel al lui Bandage Girl, de această dată în misiunea de a-și salva fiul, numit Nugget.

Gameplay-ul de bază nu pare a fi foarte diferit de cel al originalului. Implică sărituri, lame foarte mari, țepi, moarte, repetiție, confuzie, nevoia de-a avea timpi de reacții foarte buni și o stabilitate mentală demnă de un maestru Zen. Dar, de această dată personajul principal va putea să ia inamicii săi la pumni și să alunece în mod intenționat.

Super Meat Boy Forever va fi disponibil de anul viitor. Aștept cu nerăbdare pentru ca site-uri de gaming de pe tot internetul să îl numească un „Dark Souls al platformerelor”

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button