TECH

Super Mario Run va primi în curând un update și o reducere temporară de preț

Super Mario Run s-a lansat cu mare vâlvă acum câteva luni, dar de atunci și până acum interesul lumii pentru joc a scăzut semnificativ. Nintendo speră să schimbe acest lucru săptămâna aceasta, cu un nou update major pentru Super Mario Run, precum și cu o reducere de preț semnificativă.

Pe 29 septembrie, Nintendo va lansa un update pntru Super Mario Run care o va introduce pe Daisy în rândul caracterelor jucabile, precum și o nouă lume numită World Star, care conține nouă nivele, la care obții acces după ce completezi primele 6 lumi din joc. În această zonă veți putea întâlni adversari noi și vor fi introduse mai multe elemente de gameplay.

Pe lângă aceste lucruri noi introduse, noile zone vor include provocarea culesului de monede roz, mov și negre. Nintendo promite să surprindă până și pe cei mai veterani dintre jucătorii lui Super Mario Run.

Nintendo de asemenea mai anunță un mod nou, numit Remix 10, care amestecă nivelele existente din joc pentru a oferi o abordare diferită veteranilor, care poate s-au plictisit să joace mereu aceleași nivele în aceeași ordine.

Remix 10 este un mod rapid de joc în care puteți juca un set de 10 secțiuni foarte scurte decupate din stagiile existente deja în Super Mario Run. Stagiile vor fi amestecate cu fiecare încercare, și vor conține medalii împrăștiate pe parcursul fiecărei secțiuni, culesul acestora reprezentând o provocare în plus.

În cele din urmă, acest update va aduce totodată și posibilitatea de a vă asculta propria muzică în timp ce jucați Super Mario Run.

Pentru a sărbători noul update pentru Super Mario Run, Nintendo va reduce prețul la jumătate timp de două săptămâni, de pe data de 29 septembrie până pe data de 12 octombrie. Asta înseamnă că prețul jocului va scădea de la 10 euro la doar 5 euro în această perioadă.

Super Mario Run este disponibil pentru iOS în App Store și pentru Android în Play Store, noul update urmând să fie lansat pe data de 29 septembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button