GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Super Mario Bros a devenit un joc Battle Royale

La 34 de ani după ce a fost lansat, Super Mario Bros a atins în sfârșit starea de perfecțiune… probabil, depinde cât de mult considerați că a primi un mod Battle Royale este o componentă esențială a unui joc.

Această creație nu aparține celor de la Nintendo, motiv pentru care probabil va dispărea peste câteva zile, ci este realizată de un fan al jocului. Conceptul este simplu, în jur de 100 de jucători sunt trântiți Super Mario Bros, cu obiectivul de a supraviețui. Spre deosebire de alte exemplare ale genului, nu puteți răni în mod direct inamicii voștri. În schimb, va trebui să o faceți indirect, cu câte o țestoasă ricoșată sau un bloc de pietre spart la momentul potrivit. Viața poate fi destul de grea, din moment ce există power-ups doar cât pentru un singur jucător, așa că cine nu este primul va trebui să se mulțumească cu a rămâne un pitic furios.

Nu prea există diferențe mari față de jocul de bază, dar reinterpretarea sa prin multiplayer este destul de inedită. Mai important, este gratuită și poate fi jucat în acest moment de pe pagina oficială, direct din browser, cu tastatura sau cu un gamepad. Probabil nu veți mai putea face asta peste câteva zile, fiindcă Nintendo va trimite asasini după creatorul acestei variante a jocului.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button