MORE

Super-faza ajunsa in tribunal: Oficiali LG, vinovati ca au bruscat… mai multe masini de spalat marca Samsung!

Un scandal in care sunt implicati… directori executivi, angajati si masini de spalat a fost rezolvat la tribunal! Scandalul a izbucnit spre sfarsitul anului trecut, cand mai multe masini de spalat marca Samsung au fost vandalizate in doua magazine din Berlin. De-aici si pana la acuzatii directe dinspre Samsung spre LG n-a fost decat un sfert de pas, prima companie declarand ca de vandalizare s-au ocupat personal directori executivi de la cea de-a doua companie, scopul lor fiind de a sabota produsele Samsung inainte de targul de tehnologie IFA Berlin. Tare, zau!

Presa „vremii” a relatat ca LG nu a negat acuzatiile, ci doar le-a nuantat, sustinand ca au existat cativa responsabili LG care au „cercetat” produsele concurentei, neavand intentia de a le strica. Cu toate acestea, magazinul in care a avut loc „incidentul” a raportat daune majore la patru masini de spalat, care costau 2.700 de dolari BUCATA!!! Mai tarziu, un al doilea magazin a fost vandalizat de insusi directorul diviziei de electrocasnice de la LG, Jo Seong-jin, dupa cum a declarat Samsung. Si de aceasta data LG a nuantat acuzatiile, afirmand ca nu directorul a fost de vina ca usile masinilor de spalat au cedat, ci balamelele Samsung!!!

Un tribunal sud-coreean a decis recent ca atat Jo Seong-jin, cat si doi angajati LG au vandalizat in mod intentionat masinile de spalat. Potrivit Reuters, au existat negocieri intre avocatii celor doua parti, insa nu s-au soldat cu niciun rezultat. Mai mult decat atat, divizia de display-uri de la Samsung este acuzata ca a furat tehnologia OLED de la LG, destinata… masinilor de spalat. Recent, LG a dat publicitatii o inregistrare video editata, in care se poate vedea unul dintre incidentele de la magazinele din Berlin. Sunt aratati mai multi angajati LG, inclusiv Jo, care inspecteaza masinile de spalat Samsung. Jo este aratat in timp ce impinge o usa pe verticala, dar LG sustine ca aceasta este o testare de rutina.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button