Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Super concurs fulger de Black Friday! Premiul? O placa video GIGABYTE GeForce GTX 780 WindForce!

/
/
/
/
video

evoMAG impreuna cu [email protected] pun la bataie o placa video de exceptie: un GIGABYTE GeForce GTX 780 WindForce. O placa video high-end capabila sa faca fata oricarui joc aparut pana acum!

Iata ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs: spuneti cate produse fac parte din oferta de Black Friday de la evoMAG (Mihai Partascu CEO evoMAG va da raspunsul in clipul video de mai sus), numiti 5 produse despre care credeti ca vor fi in oferta de Black Friday de la evoMAG si puneti raspunsul la intrebare si linkurile produselor de pe site-ul evoMAG in formularul de inscriere! Daca macar 3 din cele 5 produse se vor regasi in oferta de maine de pe site-ul evoMAG, intrati automat in competitie pentru castigarea lui GTX 780, care va fi acordata prin tragere la sorti!

REGULAMENT!!!

1. Nu va inscrieti de mai multe ori; cine face acest lucru este automat eliminat din concurs!

2. Utilizati un numar de telefon si un mail valid, pentru a putea fi contactati.

3. Va puteti inscrie la concurs pana in momentul publicarii ofertei de Black Friday pe siteul evomag.ro, dupa acest moment nu mai primim inscrieri! Castigatorul va fi anuntat maine, pe 21.11.2014 la pranz!

In plus, daca faceti o comanda de minim 250 RON pe site-ul evoMAG sunteti inscrisi automat la un alt super concurs, care are un premiu si mai mare: un Apple MacBook Pro cu retina display!

Bafta tuturor!

Concursul a luat sfarsit! Va multumim pentru participare, castigatorul va fi anuntat in curand.

Castigatorul este Moldovan Georgiana Flavia! Felicitari!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar