Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sunt peste 3 miliarde de oameni conectati la internet!

/
/
/
/
image

Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor ( ITU) a arătat că peste 3 miliarde de oameni sunt acum conectati la internet, o creștere de 6,6% față de anul trecut.

Vestea bună este că un astfel de acces poate avea un impact enorm „pentru cei mai săraci și lipsiti de drepturi”, potrivit raportului. Cu toate acestea, vestea proastă este că o mare parte din acoperirea asta… nu se aplică persoanelor care au nevoie cel mai mult de ea! Din restul miliardelor de oameni încă neconectati la internet, 90 la suta trăiesc în țările subdezvoltate sau în curs de dezvoltare, si sunt putine sanse ca situatia sa se schimbe prea curand pentru ei!

Deci, cum se obtin mai mulți oameni online, în țările cele mai sărace ? ITU a menționat că persoanele din zonele rurale este cel mai puțin probabil să fie conectate, în special în țările sărace – o statistică care leaga lipsă conexiunii la net de lipsa mijloacelor de a plăti pentru asta. Pentru a solutiona această problemă, ITU a lansat recent un plan de a conecta inca 1,5 miliarde de utilizatori la internet în urmatorii 5 ani, în parte prin deschiderea spectrului de frecvențe radio utilizate în prezent pentru emisie TV. Se speră ca prin aceasta miscare se vor micsora costurile de acces.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar