MORE

Sunt accentele din seria Assassin’s Creed atat de importante?

Sunt accentele din seria Assassin’s Creed atat de importante? Atat cat sa starnesti un intreg razboi pe social media?

Aparent DA! Sau cel putin asa sunt de parere multi fani care s-au plans de cel mai recent gameplay video Assassin’s Creed ce dureaza 25 de minute, acestia acuzand faptul ca toti actorii vocali nu o urma de accent frantuzesc. Sa recapitulam: joc cu personaje fictive, care are loc intr-un pseudo-univers paralelo-artificialo-ceva, traite de altcineva in trecut si retraite intr-un univers virtual, nu are voie sa aiba decat accent frantuzesc pentru ca… se desfasoara in Franta?! BRAVO Internet!

Intai a fost lipsa unui personaj feminim in AC: Unity, si acum asta? Ce urmeaza? Ca intreg internetul sa se planga de faptul ca nu apare Etzio si Altair in joc, pentru ca undeva, in mintea unui individ, s-a dezvoltat o idee cum ca s-ar putea face o legatura intre Franta, Italia si Ierusalim? Inteleg ca in AC 2 am avut un accent Italian! Dar acum sa te astepti la un accent in fiecare joc, doar pentru ca bracinarii tai nu pot sustine ideea ca poate Animus-ul traduce totul pentru tine, este in egala masura penibil si stupid!

Daca intregul internet vrea sa se supere pe ceva, ar trebuii sa se supere pe faptul ca toti actorii vocali folosesc engleza cu un accent Britanic. Dar probabil evidentul este mult mai apetisant si mai intrigant, decat absenta unui accent „frantuz”.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button