GamingPC&Consoles

Summer Game Fest 2022 va găzdui cele mai tari lansări ale verii

Summer Game Fest revine pentru al treilea an la rând, iar ediția din 2022 se anunță la fel de înfierbântată ca și vremea de afară. În cadrul prezentării de două ore, vom avea parte de cele mai tari anunțuri din vara aceasta și vom face cunoștință cu cele mai tari jocuri de la peste 30 de producători. Evenimentul va avea loc pe data de 9 iunie 2022 și va putea fi urmărit live de la ora 21:00.

De organizarea întregii nebunii se ocupă Geoff Keighley, unul dintre oamenii responsabili și pentru The Game Awards. Acesta se va ocupa și de prezentarea evenimentului, care va include noutăți de la unele dintre cele mai tari companii din industria jocurilor video. Printre participanții la Summer Game Fest 2022 se numără PlayStation, Xbox, Steam și mulți alții.

Summer Game Fest vine la pachet cu Day of the Devs

Dacă evenimentul principal se va concentra pe lansări de la producători cu renume și bugete foarte mari, a doua parte intitulată Day of the Devs își va îndrepta atenția spre studiourile mici. Așadar, vom avea ocazia să facem cunoștință și cu unele dintre cele mai tari titluri indie. Lista de studiouri din cadrul acestei prezentări este cel puțin la fel de interesantă ca și in cazul Summer Game Fest și include prezentarea unui nou IP al celor de la ustwo games, creatorii lui Monument Valley.

În ce an suntem? Ah, cui îi pasă! Este vară, iar asta înseamnă că este timpul pentru Day of the Devs! Anul trecut am avut un număr incredibil de jocuri unice și diverse, iar ediția de anul acesta nu va fi cu nimic diferită. Bine, poate puțin diferită, în sensul in care va fi mai bună pentru că acum suntem mai deștepți și ne-am adus o mulțime de oameni care să ne ajute!
Tim Schafer, fondator Double Fine Productions și co-fondator Day of the Devs

Evenimentul Day of the Devs va putea fi urmărit imediat ce Summer Game Fest ia sfârșit, adică pe data de 9 iunie 2022 de la ora 23:00. Acesta va fi disponibil pe YouTube, Twitch, Twitter și Facebook, astfel evenimentul va putea fi urmărit gratuit, indiferent de zona lumii în care te alfi. Și nu uitați că aceeași echipă care ne aduce acest eveniment, este responsabilă si pentru The Game Awards, gală de premiere în cadrul căreia suntem parte din juriu. Așa că deja m-apuc să-mi fac temele pentru la iarnă și aștept cu nerăbdare să văd ce jocuri vor mai poposi pe sistemele noastre.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button