Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Succesul Pono Player Dovedeste Dorinta Unei Industrii Muzicale de Calitate

/
/
/
/
video

Saptamana trecuta am vorbit in mai multe editii despre Pono, playerul muzical pe care cantaretul Neil Young il propune ascultatorilor pretentiosi.  Acesta a fost lansat ca proiect pe Kickstarter avand ca tinta o suma necesara dezvoltarii de 800.000$ dar a strans 2 milioane intr-o singura zi. Ce arata asta?

Credem ca arata doua lucruri. Pe de-o parte apetitul unui grup important de utilizatori pentru muzica la calitate foarte buna. Formatul oferit va fi FLAC, net superior traditionalului mp3, si acces intr-un magazin online specializat, Pono Music.

Si mai arata ceva: ca sunt oameni care prefera calitatea in defavoarea cantitatii, care a fost pana acum principalul punct de atractie pentru playerele mp3. Pe de alta parte Pono este o demonstratie surprinzatoare ca un player muzical, pentru a avea succes nu trebuie sa fie neaparat atasat unui telefon. Sau invers.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar