PC&Consoles

Succesorul spiritual al lui Silent Hill P.T. – Allison Road, a fost anulat

Silent Hill P.T. a fost o lovitura destul de grea, atat pentru pasionati genului survival horror, dar si pentru fanii francizei Silent Hill, care s-au vazut in fata faptului implinit, un titlu care realmente promitea sa scoata din mediocritate seria fiind asasinat de Konami peste noapte aproape.

Aici intre in scena Allison Road, un surival horror care se dorea a fi succesorul spiritual al creatiei celor de la Konami, dar din pacate si acest proiect a ajuns intai la reanimare si apoi la morga, Allison Road fiind anulat intr-un final conform contului de Twitter al jocului.

In acest moment lucrurile sunt incerte, avand in vedere ca jocul era poziționat destul de bine. Avea in spate o campanie de Kickstarter destul de populara, jocul urma sa fie publicat de Team 17, viitorul suna destul de bine pentru studioul Lilith Ltd.

In urmatoarele zile este posibil sa primim niste clarificari, dar din pacate increderea publicului a fost deja sfaramata. Dupa o campanie de Kickstarter care s-a bucurat de ceva atentie inainte de a fi anulata, Team 17 preluand publicarea proiectului, cu aplauze si urale de bine chiar si cu gustul amar din partea multor jocuri esuate de pe platforma de finantare, este foarte posibil ca Alison Road sa nu se mai materializeze in aceasta forma niciodata.

Cine stie, poate cineva cumpara IP si transforma jocul sau este pusa la naftalina si reanimata dupa 5 sau 6 ani. Ramane de vazut.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button