TECHTech&ITTelefoane

Succesorul lui iPhone XS Max va avea trei camere foto

Apple intenționează să păstreze modelele din 2019 ale telefoanelor iPhone XS și XS Max în aceeași linie vizuală, marea schimbare importantă urmând să fie pentru XS Max, care va veni echipat cu trei camere foto. Informațiile nu sunt oficiale deocamdată, dar provin din surse despre care se spune că au acces la planurile pentru noua linie de telefoane.

Cea de-a treia cameră așteptată pe noul iPhone XS Max urmeză să fie probabil un obiectiv wide angle, completând camera standard și lentilele telephoto, ceea ce ar permite un nivel mai mare de zoom. Vor exista și unele adjustări software, cu o posibilă funcție interesantă fiind repararea automată a fotografiilor sau videoclipurilor pentru încadrarea unui subiect care a fost tăiat accidental din cadrul inițial. De asemenea, Apple se pare că pregătesc o versiune îmbunătățită pentru Live Photos.

În plus, compania urmeză să facă în acest an teste cu porturile USB-C în loc de Lightning pentru iPhone, deși nu este încă sigur dacă va implementa tehnologia în 2019 sau o va lăsa pentru anul viitor. Telefoanele iPhone 2019 vor veni cu un nou procesor precum și cu un senzor actualizat de recunoaștere facială. Funcționalitatea 5G va lipsi la noile modele, compania având planuri pentru introducerea ei abia în 2020. O versiune actualizată pentru iPhone XR este de asemenea așteptată în cursul acestui an.

Apple intenționeză să lanseze și o nouă versiune de iPad în primăvară, cu un ecran de aproximativ 10 inchi și un procesor mai rapid, dispozitivul urmând să păstreze portul Lightning. Compania ar avea de asemenea în pregătire și o tabletă mai ieftină, iPad mini, cu care să abordeze un nou segment de piață.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button