GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Subnautica este gratuit pe Epic Games Store până pe 27 decembrie

Subnautica, unul dintre cele mai apreciate titluri de explorare de anul acesta, este oferit gratuit pe Epic Games Store până după Crăciun.

Epic Games își doresc să acordați atenție noului lor magazin virtual, iar pentru asta au de gând să ofere un joc gratuit la fiecare două săptămâni. Prima astfel de ofertă este Subnautica, un titlu de explorare subacvatică, cu elemente survival și horror, pe care îl puteți descărca gratuit de pe plaftorma Epic Games Store. Odată ce faceți asta, jocul va fi al vostru permanent. Oferta este valabilă până pe data de 27 decembrie, după care Epic va oferi gratuit un alt joc de calitate, Super Meat Boy.

Subnautica este un titlu foarte bine primit de critici și gameri, bucurându-se de un cumul de 98% recenzii pozitive pe steam și figurând în multe liste pentru jocul anului. Jocul vă pune în pielea unui explorator care se prăbușește pe o lume străină, aflată sub ape. Acolo, trebuie să vă asigurați că puteți supraviețui, găsind alimente, apă potabilă și materiale pe care le puteți folosi pentru a fabrica lucruri din ce în ce mai complexe, de la aparate de scufundări până la spații de locuit. În timp ce progresați, veți asambla instrumente care vă vor permite să vă aventurați mai departe în adâncul oceanului, să obțineți materiale mai bune și să găsiți indicii despre ceea ce v-a făcut să vă prăbușiți.

În mod obișnuit, Subnautica poate fi achiziționat pentru aproximativ 20 de euro, iar pentru un asemenea titlu de calitate oferta celor de pe Epic Games Store e de nerefuzat. Jocul gratuit poate fi găsit aici.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button