Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

SUA invita hackerii sa sparga Pentagonul

/
/
/

Departamentul Apararii al SUA are o initiativa foarte amuzanta in acest moment. De luna aceasta colaboreaza cu HackerOne pentru a crea un program prin intermediul caruia sa ofere recompense celor care gasesc vulnerabilitati in site-urile operate de Pentagon.

Evenimentul va incepe in ziua de 18 aprilie, si se va desfasura pana pe 12 mai. In tot acest timp, hackeri care se califica sunt liberi scormoneasca prin site-urile Pentagonului pentru gasi probleme de securitate, urmand ca dupa 10 iunie sa fie recompensati cu pana la 150 de mii de dolari.

Nu este vorba de 150 de mii de dolar per bug, ci in total, acesta este bugetul de care dispune evenimentul. Nu tocmai mult.

Exista un numar mare de limitari asupra participantilor. Practic, pot fi recompensati numai cei care ori sunt cetateni ai SUA, ori au permis de lucru pe teritoriul SUA. De asemenea, mai trebuie sa se supuna si unei verificari, pentru ca guvernul sa fie sigur ca nu dau bani unor criminali.

[Ars Technica]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar