TECH

Trei stylus pentru iPad-ul tau

 

Pentru a evita amprentele de pe iPad sau pentru a desena cu precizie, stylus-ul este indispensabil. Dacă pentru navigarea pe Internet, degetele sunt mai mult decât suficiente pe suprafata tabletei, când vine vorba de design, stylus-ul devine o alegere destul de complicata.

Un stylus in formă de creion, FiftyThree Pencil este un stylus neobișnuit prin designul său. Daca cele mai multe modele se bazează pe finețe, acest stylus arata ca un creion mare de lemn, ceea ce face ca mânuirea sa sa fie simplă. FiftyThree Pencil este perfect potrivit pentru aplicatia Paper, un program de desen dezvoltat de aceeași companie. Artiștii în devenire pot alege între două modele: aluminiu și nuc, pentru prețul de șaizeci de euro. Rețineți că stylus-ul Pencil este compatibil Bluetooth și are autonomie de o lună, pentru a evita incarcarile prea dese.

Un stylus Wacom este Intuos Creative Stylus care poate desena cu precizie. Două butoane programabile permit accesul rapid la comenzi rapide. Mânerul este frumos și dimensiunea amintește de un stilou adevărat. Compatibil Bluetooth, acesta este comercializat 99.90 euro.

Un expert al desenului, Adonit Jot Touch asigură o precizie impresionantă în desenele tale. Încă o dată, butoanele vă permit să setați comenzi rapide și palma se poate odihni fara probleme pe ecran. Stiloul este compatibil cu multe aplicatii si costa aproximativ 90 de euro.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button