MORE

StylPro iti curata pensulele de machiaj

StylPro iti curata pensulele de machiaj

Daca va enerveaza curatarea pensulelor si a periilor de machiaj, StylPro s-ar putea sa fie solutia asteptata de multa vreme:)).

StylePro este un mini acvariu in care pui apa si săpun, si in care atasezi pensula in dispozitivul special care se roteste cu o viteza foarte mare. Peria se introduce in apa si se roteste timp de 10 secunde pentru a indeparta murdaria, dupa care se usuca in alte 10 sec.

Pe scurt, adica în maxim 20 de secunde, periile si pensulele de machiaj vor fi curate, uscate si igienizate. Ce puteti cere mai mult de atat?

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button