GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Studioul Telltale Games se închide definitiv

Telltale Games pare să se închidă. Potrivit GameDaily, studioul de jocuri cu probleme din spatele seriei Walking Dead din nordul Californiei, este în colaps și a cerut ajutorul unei companii externe, Sherwood Partners, pentru a ajuta la închiderea companiei.

Co-fondatorul Martin Pichinson a declarat pentru GameDaily că Sherwood va supraveghea lichidarea activelor Telltale. Nu numai acest lucru, dar un fost angajat a declarat site-ului că beneficiile de sănătate rămase, impuse de lege pentru angajații eligibili afectați, se vor încheia la 30 noiembrie.

Acest curs al lucrurilor nu este o mare surpriză. În septembrie, studioul a concediat majoritatea personalului său, fără să acorde despăgubiri celor afectați. Numai un minim de personal mai rămăsese anagajat, iar acum se pare că sfârșitul pentru Telltale este la orizont.

Toate acestea s-au întâmplat în timpul producerii jocului episodic dezvoltat de Telltale, The Walking Dead: Final Season. Pentru o perioadă de timp, era neclar dacă seria ar fi terminată și, în cele din urmă, studioul Skybound a anunțat că va prelua seria de unde a rămas, pentru a lansa episoadele 3 și 4.

În plus, GameDaily anunță că o serie de jocuri Telltale au fost eliminate de pe Steam, ceea ce are sens în acest moment, având în vedere faptul că firma se îndreaptă spre colaps.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button