Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Studioul Telltale Games se închide definitiv

/
/
/
img

Telltale Games pare să se închidă. Potrivit GameDaily, studioul de jocuri cu probleme din spatele seriei Walking Dead din nordul Californiei, este în colaps și a cerut ajutorul unei companii externe, Sherwood Partners, pentru a ajuta la închiderea companiei.

Co-fondatorul Martin Pichinson a declarat pentru GameDaily că Sherwood va supraveghea lichidarea activelor Telltale. Nu numai acest lucru, dar un fost angajat a declarat site-ului că beneficiile de sănătate rămase, impuse de lege pentru angajații eligibili afectați, se vor încheia la 30 noiembrie.

Acest curs al lucrurilor nu este o mare surpriză. În septembrie, studioul a concediat majoritatea personalului său, fără să acorde despăgubiri celor afectați. Numai un minim de personal mai rămăsese anagajat, iar acum se pare că sfârșitul pentru Telltale este la orizont.

Toate acestea s-au întâmplat în timpul producerii jocului episodic dezvoltat de Telltale, The Walking Dead: Final Season. Pentru o perioadă de timp, era neclar dacă seria ar fi terminată și, în cele din urmă, studioul Skybound a anunțat că va prelua seria de unde a rămas, pentru a lansa episoadele 3 și 4.

În plus, GameDaily anunță că o serie de jocuri Telltale au fost eliminate de pe Steam, ceea ce are sens în acest moment, având în vedere faptul că firma se îndreaptă spre colaps.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar