PC&Consoles

Studioul Lionhead a fost inchis in mod oficial

Din neant, acum cateva saptamani, Microsoft a decis sa inaugureze DirectX 12 si noua era de colaborare intre Windows si Xbox prin anularea jocului care trebuia sa le aduca pe toate la un loc.

Cu Fable Legends anulat, studioul Lionhead urma sa fie inchis. Dar pentru o perioada foarte scurta, parea de parca nu va fi inchis. Microsoft urma sa discute cu anajatii studioului pentru a gasi un mod in care sa fie tinut in functionare. Asta nu pare sa se fi intamplat.

Astfel, pe 29 aprilie studioul Lionhead a fost inchis, la aproximativ 20 de ani de cand a fost infiintat si la 6 ani dupa ce studioul Lionhead oricum a devenit un loc lipsit de orice fel speranta. Sau cel putin era un loc lipsit de orice fel de putere sa mai faca vreodata altceva in afara de jocuri Fable progresiv mai oribile si minciuni de marketing pentru Kinect, pentru ca doar asta permitea Microsoft.

Totusi, la vremea sa, acest studiou a creat minunatii precum The Movies si Black and White. Chiar daca multi vor spune ca Black and White a fost un esec, tin sa va amintesc de faptul ca in acest joc puteai dresa o vaca gigantica sa omoare sateni neajutorati folosind fulgere si bile de foc. Prin comparatie, in prezent avem „jocuri” despre mers fara rost si acelasi FPS de razboi reciclat.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Black and White :X loved that game . poate fi facut un joc acuma pentru telefoane foarte usor … ar fi ceva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button