Gaming

Studioul Epic Games închide jocul Paragon

La doar o săptămână și ceva după ce Epic Games au recunoscut că jocul lor MOBA gratuit Paragon se află în dificultate, studioul a anunțat că acesta va fi închis în întregime începând cu luna aprilie.

Echipa care a lucrat la Paragon a declarat:

Apreciem cu adevărat tot ce ați investit în Paragon. Am primit multe idei inspirate despre direcția pe care să orientăm jocul; fluxul bogat de sugestii atente este o altă dovadă a acestei comunități incredibile. După o analiză atentă și multe dezbateri interne dificile, considerăm că nu există o cale clară pentru noi să dezvoltăm Paragon într-un MOBA care să păstreze suficienți jucători cât să fie sustenabil.

Spre lauda celor de la Epic Games, studioul se ocupă de închiderea jocului într-un mod cât mai corect posibil. Vor fi acordate rambursări complete fiecărui jucător de Paragon pentru fiecare achiziție efectuată, indiferent de pe ce platformă. Aceste rambursări sunt semne că vor proveni direct de la Epic, decât din partea distribuitorilor de pe platformele individuale. Jucătorii de pe PC pot solicita o rambursare aici, în timp ce jucătorii de pe console vor trebui să-și asocieze conturile lor cu un cont Epic, sau să creeze unul dacă este necesar.

Numărul exact de jucători de Paragon nu este disponibil, dar coordonatorul comunității Edgar Diaz a spus săptămâna trecută că Epic a avut îndoieli despre joc de ceva vreme. Această incertitudine a fost adusă în centrul atenției prin succesul răsunător al lui Fortnite, despre care a spus că a devenit „mult mai mare decât orice altceva din trecutul studioului Epic Games„.

Serverele de jocuri Paragon vor continua să funcționeze până pe 26 aprilie, deși Epic a avertizat:

Pe măsură ce populația de jucători continuă să scadă, timpul de găsire al unui meci și calitatea conexiunii vor continua să se degradeze.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button