Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Studioul Crytek are probleme grave

/
/
/
img

O veste foarte neplăcută a venit din Germania zilele acestea. Studioul Crytek, cel care ne-a adus jocuri precum Crysis, Far Cry, WarFace și tehnologia care stă la baza unui număr mare de jocuri pare să aibă probleme grave.

Conform câtorva surse din cadrul companiei, Crytek a avut probleme în ultima vreme cu plata salariilor. Unora li se datorează salariul pe ultimele 3 luni, iar în cazul altora întârzierea pare a fi chiar de 6 luni.

Această întârziere în plata salariilor este un semn foarte nefericit, deoarece se credea că studioul și-a remediat problemele financiare după ce a licențiat către Amazon motorul său grafic pentru a realiza Lumberyard. Se pare că problemele persistă, ceea ce pune sub semnul întrebării soarta motorului grafic.

CryEngine a fost unul dintre cele mai celebre motoare ale ultimului deceniu, stând la baza unui număr mare de proiecte. Unele dintre ele sunt foarte ambițioase și o periclitare a suportului tehnologiei de bază nu este benefică.

Dacă avem noroc, se va găsi o soluție pentru Crytek. Dacă nu… măcar angajații săi probabil își vor găsi o casă la CIG, care se ocupă oricum cu modificarea la greu a motorului pentru Star Citizen.

[Gamasutra]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar