PC&Consoles

N-am fost surprinsi – Studioul care s-a ocupat de ultimul joc Ghostbusters intra in faliment

Nu putem sa nu radem cu gura pana la urechi in acest caz, mai ales in cazul unui titlu care pur si simplu nu a oferit nimic nou, doar o serie de personaje generice si skin-uri cu dungi.

Ultimul joc Ghostbusters, titlu ce trebuia sa acompanieze lansarea filmului cu acelasi nume, a fost din toate punctele de vedere un fiasco. Gameplay repetitiv, personaje jenante, o poveste idioata si lista continua. 

Fireforge Games, realizatorul jocului, a inaintat o cerere de faliment, afirmand ca in acest moment are datorii de peste 12 milioane de dolari, compania fondata in 2011 reusind sa adune un scor obscen de mic pe Metacritic de doar 31 de puncte din 100. Bine, pentru un joc dezvoltat in doar opt luni nici nu este de mirare rezultatul.

Lipsa de succes a jocului se poate atribuii si faptului ca filmului a avut o primire mai mult decat acida din partea publicului si criticilor, multe dintre salile de cinema din Statele Unite fiind aproape goale in prima saptamana in care a rulat filmul.

Bine, daca ne uitam atent, pana si recentul Killing Joke al celor de la DC Comics/Warner Bros., care a avut parte de o lansare limitata, in doar cateva cinemauri din America a reusit sa depaseaca Ghostbusters in incasari, asa ca n-am fost surprinsi cand am vazut stirea.

Noi aici la Zon@ le uram succes celor care au ramas fara un loc de munca si ii sfatuim ca pe viitor sa aleaga un studiou care nu are legaturi atat de stranse cu SONY Motion Pictures. Nu de alta, dar jocurile contractate de acestia sunt in general… dezastre.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button