GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Studioul care a creat Kingdom Come Deliverance nu mai este independent

S-a putut observa o tendință neașteptată și oarecum tristă în ultimul an. Cam fiecare studiou independent ce s-a folosit în ultima vreme de Kickstarter pentru a strânge banii necesari realizării câtorva jocuri excelente a încetat să mai fie independent.

Cel mai recent nume care să se alăture listei este Warhorse Studio, studioul care ne-a adus Kingdom Come Deliverance, unul dintre cele mai grozave RPG-uri imersive medievale non-fantasy făcute vreodată. De acum înainte acesta se află în proprietatea Koch Media, ce în sine este o divizie de ceva vreme a lui THQ Nordic. Probabil știți mai bine Koch Media grație recentului său șlagăr „Hai să facem Metro Exodus exclusiv pentru un an de zile pentru Epic Game Store, cu o lună înainte de lansare, pe nepusă masă, fără avertisment, și să ne așteptăm să nu existe o reacție negativă”.

Cu această ocazie a venit și dezvăluirea că jocul Kingdom Come Deliverance s-a vândut în aproximativ 2 milioane de exemplare, așa că evident are ceva longevitate. Conducerea studioului Warhorse nu se va schimba, conform declarației lui Lars Wingefors, șef al THQ Nordic. Așa că am putea avea șanse să vedem și o continuare pentru Deliverance, poate una cu asedii ceva mai ample și bătălii ma asemănătoare cu cele promise la campania de Kickstarter. Șansele ca acea continuare să fie lansată înainte de Mount and Blade 2 nu sunt de trecut cu vederea.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button