GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Studioul Avalanche lucrează la un shooter nou open world

Avalanche Studios, dezvoltatorul seriilor de jocuri Mad Max și Just Cause, a anunțat astăzi că lucrează la un nou shooter de tip open-world, numit Generation Zero. Situat în Suedia în anii 1980 (Avalanche are sediul în Stockholm), jocul este o vagă poveste în stilul filmelor Terminator despre o lume preluată de mașini și eforturile omenirii de a supraviețui împotriva lor.

Generation Zero va cuprinde „un ciclu complet de noapte / zi cu condiții meteorologice neprevăzute, comportament AI complex, balistică simulată, acustică extrem de realistă și o coloană sonoră dinamică din anii 1980„. Jucătorii se pot avânta în joc fie solo sau în grupuri de până la patru, iar dușmanii vor fi „simulați în mod constant„, ceea ce înseamnă că daunele provocate vor fi permanente: dacă bateți unul și acesta reușește să scape, veți vedea efectul eforturilor voastre de a-l răpune data viitoare când îl veți întâlni, indiferent cât de departe a ajuns.

Jocul pare interesant din descrierea oferită până acum, dar lipsesc informații prețioase despre lucruri precum dimensiunea lumii din joc sau modul în care va fi tratat „multiplayerul complet integrat”. De asemenea, s-ar putea să nu aibă aceeași scară ca jocurile anterioare făcute de Avalanche: Generation Zero va fi publicat pe cont propriu, iar producătorul executiv Tobias Andersson l-a descris ca fiind un „mic proiect din colțul biroului„. De asemenea, Avalanche lucrează la Rage 2 pentru Bethesda.

Generation Zero este listat pe Steam ca urmând a fi lansat în 2019. Tot acolo găsim și cerințele de sistem, care foarte probabil se vor mai modifica în procesul de producție de acum și până la lansare:

Minimum:

Sistem de operare: Windows 7 64bit
Procesor: Intel i5 Quad Core
Memorie: 8 GB RAM
Placă video: Nvidia GTX 660 / ATI HD7870 — 2GB VRAM
Spațiu pe disc: 30 GB disponibil

Recomandat:

Sistem de operare: Windows 10 64bit
Procesor: Intel i7 Quad Core
Memorie: 16 GB RAM
Placă video: Nvidia GTX 960 / R9 280 — 4GB VRAM
Spațiu pe disc: 30 GB disponibil

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button