PC&Consoles

Striker VR prezinta primul accesoriu pentru VR care simuleaza o arma reala

Striker VR este o companie cu stranse legaturi in lumea VR-ului, acum doi ani aratand o versiune a unei arme cu un sistem de recul haptic care sa imite o arma reala.

Daca initial a fost gandit ca un proiect militar pentru a antrena soldatii, se pare ca proiectul face trecerea in piata de consum larg, introducand un model numit Infinity v1.

Mai interesant este faptul ca Striker a intrat destul de tare in paine, introducand un prototip complet functional, care se pare ca stie sa si imite o serie de arme de foc populare.

Infinity V1 dispune de trei moduri de foc normale, precum si pentru arme mai futuristice, ca un railgun care poate fi intalnit in unele first person shooter-e. Striker VR a folosit un dispozitiv de urmarire fixat pentru demonstratie, dar companie a declarat pentru Road to VR ca va sprijini un numar de dispozitive de urmarire, pe langa PhaseSpace si Sixense STEM, care sunt deja incorporate. Cele trei mari platforme de VR pentru utiizatorii de rand, PlayStation Move, Constellation de la Oculus si Lighthouse de la Valve, sunt pe cale sa primeasca suport, conform Striker VR. Ramane de vazut si daca acest produs ajunge sau nu pe rafturile magazinului si la ce pret.

Road to VR

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Inca un motiv pentru guvernele lumii sa dea vina pe jocurile video pentru violenta care exista prin lume. Sper sa nu fie interzis asa cum se zice ca or sa fie toate jocurile violente in Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button