GamingPC&ConsolesTech&IT

Streets of Rage 4 a fost anunțat

Din moment ce zilele trecute vă prezentam o știre despre cum puteți rula Windows 95 pe un PC modern fără nici un stres, astăzi avem încă una care să vă facă să vă simțiți de parcă ați picat printr-un porta temporal și-ați ajuns înapoi în anii ’90.

Streets of Rage 4 a fost anunțat!

A fost anunțat cu trailer-ul pe care îl vedeți mai jos și promisiunea că va oferi același nivel de snopeală 2D ca jocurile clasice ale seriei, dar că o va face cu un nivel de detaliu mult mai bun al desenelor. Jocul este făcut de studioul Lizardcube și publicat de DotEmu, o companie cunoscută pentru actualizarea mai multor jocuri clasice… cu diferite grade de succes.

Dincolo de acest trailer nu sunt disponibile prea multe detalii despre ce aduce nou acest joc.  Știm că va fit ot cooperativ, va fi tot despre lupte în stradă și că vor reveni personaje precum Blaze și Axel, care se vor folosi de o varietate de atacuri pentru a zdrobi oasele tuturor celor care le sar în cale. Și probabil vor mânca pui prăjit din tomberon la un moment.

Streets of Rage 4 nu are deocamdată o dată de lansare și nici nu au fost anunțate platformele pentru care va fi disponibil.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button