PC&Consoles

Street Fighter in lumea reala este un pic cam violent

Street Fighter nu a avut parte de un tratament cinematografic de exceptie. Abia in ultimi ani, cu ajutorul internetului si al unui grup de pasionati, fanii seriei primind o serie online realmente buna, dar asta nu inseamna ca multi dintre noi o sa uitam Street Fighter The Movie sau Street Fighter The Legend of Chun-Li. Doua filme care pe langa faptul ca nu onoreaza materialul sursa, si-au permis niste interpretari pe putin spus dubioase.

Real Life Street Fighter, realizat de canalul de Youtube RackaRacka are o abordare un pic mai … neortodoxa putem spune, cand vine vorba de cum vede publicul jocul, dovada clipul de mai jos. Care, tinem sa va anuntam de pe acum, nu este chiar indicat pentru munca existand … o scena in care Vega … sa zicem ca isi primeste cateva criticale!

Daca este sa ne intrebati pe noi, doar munca depusa pentru realizarea acestui clip merita un rand de aplauze. Iar faptul ca Ryu a fost student la Hogwarts ne-a surprins si pe noi, cu toate ca ne astetam la un ginger sa iasa dupa hambar si sa anunte intrarea lui Voldemort.

Din pacate ne-am ales cu un sfarsit … sa zicem clasic, in care Ryu si Ken isi arata aptitudinile de „luptator de strada” pe o biata masina. Stiti voi… ca in zilele bune!
[RackaRacka]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button