Gaming

Street Fighter V promite o experienta de bun simt in materie de achizitii in joc, nu ca pana acum

Conform traditiei, pana acum in seria Street Fighter, cel putin de la Street Fighter 4 si ascensiunea DLC-urilor incoace, am putut sa accesam jucatori noi doar daca ii plateam, personaje noi sau skin-uri fiind incluse in joc pentru a impinge de la spate jucatorii sa cheltuiasca niste gold. De fapt, Street Fighter 4 a fost inceputul epocii DLC-urilor si scaderii in popularitate a celor de la CAPCOM, „incidente” precum… DLC-uri deja prezente pe disc, facand inconjurul lumii! Lucruri pe care se pare ca publisher-ul doreste sa le indeparteze cu Street Fighter V, acesta schimband total modelul de achizitii. Unul mai… cu bun simt am putea spune.

Capcom pune astfel punct epocii DLC-urilor, versurile noului hit sunand cam asa: orice continut adaugat dupa lansare poate fi castigat in joc in mod gratuit. O declaratie cu care spera sa reintre gratiile gamerilor inca odata, asa cum au fost pe vremea in care Street Fighter 2 Turbo inca domina arcade-urile iar Street Fighter 3 era unul din cele mai populare jocuri de pe Dreamcast.

Conceptul este oarecum imprumutat din modelul Riot de micro-tranzactii, CAPCOM introducand si ei ceea ce se numeste „Fight Money”, aceste monede castigandu-se in luptele online, terminand campania sau facand anumite sarcini zilnice. Sigur, poti sa cumperi un anumit skin cu bani reali, dar acum ai si optiunea sa grindezi ore bune pentru a-l cumpara cu moneda virtuala.

Singura intrebare pertinenta este cat de darnici vor fi CAPCOM cu moneda virtuala? Asta pentru ca daca un skin este 500 de monede si tu castigi o moneda daca pierzi si trei in situatia in care castigi, si mai includ si un sistem de token pentru a participa la meciuri online, putand sa pariezi pe tine insuti, sa ajungi la 500 de monede intr-o saptamana este un tel destul de ambitios, dar aproape imposibil.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button