Gaming

Street Fighter V adauga un nou personaj feminin – Laura

La capitolul personaje feminine seria Street Fighter a fost cam zgarcita in a oferii fanilor un nou personaj pe care sa il controleze cu degetele. Iar inainte sa imi taiati capul pentru afirmatia de mai devreme, trebuie sa recunoastem ca atunci cand spui Street Fighter te gandesti automat la Ken si Ryu, nu la Cammy si Chun-Li.

Laura nu cred ca o sa schimbe perceptia jucatorilor despre cine este personajul principal, totusi, noul personaj pare neasteptat de intrigant. Daca aruncam o privire peste felul in care este imbracata si cum se misca, stilul de lupta nu este unul nou pentru serie. Exista o alta practicanta de Capoeira, Elena, aceasta fiind destul de indragita, dar mai ales destul de folosita pe la EVO.

Ba mai mult, in publicatia Famitsu, unde a fost confirmat zvonul, a publicat si o serie de fotografii cu aceasta, unele dintre ele continand subtitrari in kanji, una dintre acestea putandu-se traduce in engleza:

Street Fighet V“It starts with a beat and ends with a bang!”

Revista japoneza a publicat timpuriu se pare articolul, cel mai probabil in urma unei erori, cert este ca nu a durat mult pana cand cineva a facut niste capturi de ecran, astfel imaginile ajungand la public.

[Famitsu]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button