GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Street Fighter sărbătorește 30 de ani de existență cu o colecție aniversară

Street Fighter a împlinit 30 de ani de zile prin luna august, ocazie ce nu a prea fost marcată de Capcom, dar compania se revanșează acum prin anunțul a ceva cu adevărat inedit. Street Fighter 30th Anniversary Collection!

Această colecție de jocuri include fiecare titlu din era clasică, 2D, a seriei într-un singur pachet care va fi disponibil din luna mai pentru toate platformele majore. Switch, Playstation, Xbox și PC. Veți avea parte de toate jocurile de la primul Street Fighter, care nu era prea breaz, la legendarul Street Fighter 2, seria Street Fighter Alpha și numeroasele Street Fighter 3. În cazul în care vă întrebați, cel la care puteați juca în rolul lui Jan Claude Van Guile nu va fi disponibil în pachet. Doar cele desenate, făcute de Capcom. Regretabil, asta înseamnă și că cele din seria Vs sunt excluse. Știu, ar fi fost minunat să avem parte de o relansare pentru toată lumea a lui Marvel vs Capcom.

Jocurile vor avea câteva îmbunătățiri de natură tehnică, precum abilitatea de-a salva în orice moment, fiind vorba de emulări care rulează deja de ani de zile fără stres în MAME. A fost implementată și o infrastructură robustă de multiplayer, una care include suport pentru lobby-uri cu până la 4 persoane, meciuri cu clasamente și chiar o funcție de compensare pentru latență.

Pe lângă jocuri, colecția va include și elemente de artă din lunga istorie a seriei, așa că vă puteți delecta cu o călătorie pe cărările copilăriei. Prețul pentru această colecție va fi de 40 de dolari/euro.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button