MORE

Street Fighter Resurrection, o noua mini-serie de la creatorii lui Assassin’s Fist

Cand vine vorba de adaptari sub forma de serial sau film, cu actori in carne si oase, seria Street Fighter intareste mult stereotipul ca orice facut dupa un joc este oribil. Street Fighter a mers de la un dezastru, The Ultimate Battle, la un dezastru atat de mare incat a facut ultimul dezastru sa para de-a dreptul decent, The Legend of Chun-Li (nu recomand sa va uitati la el daca vreti sa mai aveti vreodata speranta pentru viitor). Dar asta s-a schimbat recent, multumita fanilor.

Mai intai am avut parte de Street Fighter Assassin’s Fist, o poveste despre originile personajelor Ken, Ryu, Akuma si Gouken. Pe departe cea mai grozava adaptare sub forma de film/mini-serie facuta vreodata dupa un joc video. Iar acum vom avea parte de o continuare pentru Assassin’s Fist, sub forma lui Resurrection.

Actiunea din Resurrection se petrece la zece ani dupa povestea anterioara despre Ken si Ryu, concentrandu-se pe aparitia lui Charlie Nash, care ataca din motive necunoscute mai multi luptatori celebri. Charlie este in starea sa mai „nefericita” din Street Fighter 4, cand arata de parca s-a intalnit cu Doctorul Frankenstein.

Actorii principali din Assassin’s Fist vor reveni, la fel si echipa de productie. Street Fighter Resurrection va fi lansat initial prin reteaua Go90 a companiei de telecomunicatii Verizon, dar se va ivi pe restul internetului la ceva timp dupa.

[VG24/7]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close