PC&Consoles

Street Fighter Resurrection a fost lansat

Chiar daca fiecare ecranizare majora a lui Street Fighter a fost un dezastru, Legend of Chun-Li fiind atat de groaznica incat primul film al seriei parea excelent prin comparatie, nu inseamna ca toate adaptarile sunt oribile.

Street Fighter Assassin’s Fist a fost chiar exceptional, fiind facut de fani ai seriei, nu de Hollywood, iar continuarea sa a fost lansata.

Street Fighter Resurrection este tot o mini-serie, facut de aceeasi oameni si aceeasi actori din Assassin’s Fist. Iar de aceasta data Capcom chiar se foloseste de aceasta serie pentru a promova Street Fighter 5, povestea sa fiind premergatoare campaniei jocului, care ar trebui sa fie gata cel tarziu in aceasta vara.

Exista, totusi, un mic impediment care ar putea sa va impiedice sa il vedeti chiar acum si in aceasta secunda. Nu prea poate fi vazut direct pe Youtube, ci printr-o aplicatie dedicata dispozitivelor mobile, numita Go90.

Aceasta aplicatie este momentan disponibila doar in SUA, asa ca practic nu poti sa vezi Street Fighter Resurrection, decat atunci cand va fi lansat public pe Youtube, sau cand aplicatia cu pricina va fi disponibila si restul lumii.

[Capcom]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button