PC&Consoles

Street Fighter II pentru SNES este re-lansat

De-a lungul ultimelor decenii, Street Fighter II a avut parte de o sumedenie de portări, lansări, re-lansări, masterizări și re-împachetări pentru cam orice sistem la care vă puteți gândi. Mai puțin pentru PC, ultima variantă lansată pentru această platformă fiind Super Street Fighter II Turbo pentru sistemul de operare MS-DOS în 1995. Capcom continuă să actualizeze titlul și să-l relanseze pentru diferite platforme, dar ce au anunțat astăzi este ceva cu totul special.

Cu ocazia împlinirii de 30 ani de Street Fighter, Capcom în colaborare cu iam8bit se pregătește să lanseze o variantă aniversară a jocului Street Fighter II… pentru SNES. Exact, pentru Super Nintendo Enternainment System, consola lansată de Nintendo în 1990. Această variantă va veni sub formă de casetă (cum altfel?), și nu va putea fi jucată decât pe vechea consolă (sau cu un alt dispozitiv compatibil fabricat de terți).

Din păcate tirajul, va fi unul extrem de limitat, jocul adresându-se probabil mai mult nostalgicilor și colecționarilor. Casetele vor fi lansate în două variante de culori, Opaque Ryu Headband Red și Glow-in-the-Dark Blanka Green. Nu veți avea posibilitatea să vă alegeți culoarea preferată, carcasele fiind selectate aleator în momentul primirii comenzii. Știm însă că vor fi 4500 roșii și 1000 verzi, deci dacă chiar aveți de gând să cumpărați jocul în acest format, șansele mai mari sunt să primiți un exemplar roșu.

Bineînțeles, vor mai fi și alte bunătăți care vor veni cu jocul la pachet. Carcasă va fi ambalată într-o cutie cu coperta pliabilă în trei părți și o variantă reprintată a manualului clasic, care a primit și el o copertă nouă. Foarte probabil cei mai nostalgici dintre gameri vor fi mai mult decât dispuși să plătească 100 dolari pentru acest pachet.

IAm8Bit însă nu recomandă folosirea excesivă a produsului, existând riscul de supraîncălzire și chiar pericol de incendiu.

Folosirea acestei copii a carcasei jocului („Produsul”) cu echipamentul SNES poate cauza consola să se încingă sau să ia foc. Echipamentul SNES este considerat un obiect vintage de colecție, așadar vă rugăm să acordați atenție extremă când folosiți Produsul și să vă asigurați că aveți un stingător prin apropiere.

Așadar, dacă mai aveți vreun SNES pus la naftalină prin vreo dabara, e momentul să-l ștergeți de praf și să aruncați hadouken-uri de parcă încă am fi în 1992.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button