MORE

Street Fighter Assassin’s Fist – Serialul pe care il meritam

Street Fighter Assassin’s Fist este primul proiect legat de jocul Street Fighter care nu imi provoaca o greata profunda. Aproape orice film legat de aceasta franciza este un accident feroviar cu sute de victime. Prin victime se intelege evident numarul de neuroni arsi in timpul filmului.

Primul titlu cu JCVD nu il pot numi prost, pentru ca nu exista un cuvant inca inventat pentru abominatia aia cinematografica, iar The legend of Chun-Li inca ma poate face sa-mi pierd pranzul. Assassin’s Fist pe de alta parte, din trailerul facut public recent pare sa urmeze povestea jocului, adaugand o latura realista universului in care Ken, Ryu, Bison si Sagat isi fac veacul.

Povestea pleaca de la originile lui Ken si Ryu, portretizand tineretile acestora in timpul antrenamentelor si va fi disponibila pe Youtube pe canalul celor de la Machinima. O alta veste buna ar fi ca proiectul este aprobat de Capcom. Lucru destul de ciudat pentru un producator de jocuri japonez, care in general este destul de rigid cand vine vorba de propietatile sale intelectuale.

Ramane totusi de vazut cat de bine scris si jucat este serialul ce urmeaza sa fie difuzat in Mai pe Youtube … gratuit.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button