GamingPC&ConsolesTech&IT

Street Fighter 5 va fi gratuit pentru o vreme

Dacă vă plac jocurile despre caftit indivizi în costumații bizare, atunci veți avea ce face de săptămâna aceasta. Street Fighter 5 va fi gratuit pe Steam pentru o perioadă limitată, oferindu-vă acces la o varietate de moduri de joc și acces predominant nerestricționat la 20 de personaje, atât din jocul de bază cât și de DLC.

Veți putea să butonați jocul atât de capul vostru, cât și în diversele moduri competitive disponibile prin internet. Oferta este disponibilă începând cu 23 aprilie și până pe 5 mai, așa că aveți timp suficient să prindeți măcar un meci cu prieteni și străini, sau să terminați modul de poveste al jocului. Cel puțin îmi imaginez că are unul acum.

Varianta de lansare a lui Street Fighter 5 poate fi numită puțin cam „spartană”, jocul fiind criticat aspru pentru conținutul firav cu care era livrat, o consecință a grăbirii sale pe piață pentru a putea fi jucat la EVO 2016. De atunci, Capcom a tot încercat să remedieze problema, varianta curentă a sa fiind Arcade Edition, în care au fost îngrămădite o sumedenie de lucruri ce puteau face parte din jocul de bază, dacă nu era lansat înainte de termin. Din fericire, spre deosebire de alte ediții Street Fighter, cea Arcade actuală a venit ca un update pentru jocul de bază, nu ca o achiziție separată.

Dacă Street Fighter 5 și-a răscumpărat păcatele veți putea decide chiar voi de mâine.

Nu este prima dată când Capcom organizează un astfel de eveniment, jocul mai fiind gratuit pentru o perioadă din luna decembrie.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button